Priseksempel

Priseksempel

Prisen på etablering af et nyt sikrings og -alarmsystem afhænger meget af de faktiske forhold. Et priseksempel kan dog være en OASIS Alarm pakke, færdigmonteret og i drift, fra 6.499,00 kr.

Mere »
Professional DVR

Professional DVR

Komplet video-overvågningssæt, med 4 udendørs kameraer. 4 kanals digital DVR optager med realtid 25 billeder pr. sekund CIF optagelser på tværs af alle kanaler eller i D1 opløsning. Optager ved bevægelser og kan afdække et specificeret område.

Mere »
OASIS JK-82 alarm pakke

OASIS JK-82 alarm pakke

OASIS JK-82 alarm pakke med GSM / GPRS, overfører alarmer via SMS til op til 8 mobil telefoner, Kan tilsluttes kontrol central. Alarm pakken passer til sommerhus, lejlighed eller mindre hus. Alarmen kan udvides til større huse med op til i alt 50 trådløse enheder.

Mere »
PROFI JK-16 fra Jablotron

PROFI JK-16 fra Jablotron

PROFI JK-16 fra Jablotron er markedets mest alsidige og pålidelige alarmsystem med et væld af tilbehør, detektorer og moduler. JK-16 er prisbelønnet med en af branchens største udmærkelser: SecuTech Innovations Award 2004.

Mere »
Kontakt Sikrings Service

Kontakt Sikrings Service

Sikrings Service v/ Kim Olsen
Knud Lavards Gade 8, 1730 København V
Tlf.: +45 24 67 26 84
CVR : 30766474
info@sikrings-service.dk

Download Vcard

"Indbrudssikring, tyverialarm, videoovervågning, tågesikring, vagtservice. Installation og service af højeste kvalitet."

Kvalitetsprodukter

product 1

Vi forhandler alle de bedste produkter, og kan tilbyde den bedste vejledning i valg af løsning.

Serviceaftale

product 1

Vi tilbyder gratis service på vores systemer de første 2 år efter etablering.

Kundesupport

product 1

Vi er meget opmærksomme på alvorligheden af enhver fejl og retter dem omgående.

Om firmaet

Sikrings Service har over 20 års erfaring i installation af sikringssystemer, vagtservice, alarmer, videoovervågning og tågesikring. Vi forhandler billige alarmsystemer som er brugervenlige og af høj kvalitet. Vi har den fornøjelse at nogle af vores ældste systemer stadig kører fejlfrit, den dag i dag, efter mere end 20 år i drift.

Rådgivning

Har du spørgsmål, brug for rådgivning, eller søger en bestemt vare, så kontakt os på Tlf.: +45 24672684 eller salg@sikrings-service.dk

Søger du mere information om vores produkter eller services generelt så kontakt os venligst. Vi kan træffes på telefon: +45 24672684 og email: info@sikrings-service.dk